Gwoonvoorthuis

Alles voor een droomhuis

We zijn niet snel van het promoten van één enkele winkel in een blog, maar vandaag doen we het wel. Elk jaar gaan we namelijk een aantal dagen naar een kerstmarkt in een Duitse plaats. We moeten dan in die plaats absoluut de plaatselijke Depot winkel bezoeken. Werkelijk alles voor een droomhuis vind je bij Depot. Tot voor kort moest je echt naar Duitsland om iets van Depot te kopen. Sinds kort kun je gelukkig ook online bij Depot bestellen en leveren ze netjes thuis af.

Nu denk je wellicht Depot is dat niet typisch Duits. Nee ze zijn echt super trendy. Ook hebben ze accesoires die je echt niet tegenkomt in meer bekende zaken. Wat je ook zoekt ze hebben het. Eigenlijk een combinatie van Casa, Xenos, Blokker, Ikea en Rivièra Maison, maar dan met een eigen twist. Van inpakmaterialen tot verlichting en van beddengoed tot tafels. Van landelijk tot industrieel.

Ga absoluut eens online kijken op depot.nl en gebruik de kortingscode HELLO15 voor 15% korting. Ook jij raakt onder de indruk van super originele accesoires. Je zult zelf ontdekken dat je alles voor een droomhuis, jouw huis dus, vind bij Depot.

Kijk ook eens onder kerst, waar vind je servetten in de vorm van kerstboompjes, kerstballen of sterren? De leukste kerstballen en werkelijk alles om zelf een super unieke adventskalender te maken.

Zelf heb ik alweer heel wat tijd zitten kijken op hun website! Dit jaar bestellen we met de kortingscode en slaan we helaas de kerstmarkt over. Geen gluhwein en currywurst dit jaar voor ons op één van de gezellige kerstmarkten in Duitsland. Gelukkig kunnen we nu wel direkt online bestellen bij onze meest favoriete winkel.

Bezoek dus snel Depot en gebruik de kortingscode HELLO15. Ook jij vind het vast fantastisch.

Oja op deze blog zijn geen advertenties en worden we niet gesponsord.

Dit vind je misschien ook leuk...