Gwoonvoorhuisdieren

Bobbi’s toekomstige Hondenhuis

Wat ik vandaag toch zag! Ja je las het natuurlijk al Bobbi’s toekomstige hondenhuis komt er aan en dat ook nog eens van Rivièra Maison! Vandaag plaatste Henk van Rivièra Maison op zijn Facebook en Instagram een supergave foto van hun nieuwe collectie. Als baasjes van onze labradoodle Bobbi was onze aandacht gelijk getrokken door deze gave foto met daarop een te gek hondenhuis. De eerste vraag is alleen of Bobbi erin zal passen, als je de boxer zo ziet bij het hondenhuis, maar dat gaan we zien. Voorlopig zijn we verliefd op dit Rivièra Maison huisje!

Als baasjes houden we echt van het merk wat je dan ook overal in het huis tegenkomt. Of het nu gaat om tafels, lampen of servies gaat het is van Rivièra Maison. Zelfs onze interieurgeur is Ibiza. Dus binnenkort gaan we wel naar een van de winkels om te kijken of Bobbi er lekker in kan luieren. Als ik die foto zo zie hoop ik het wel, want hij is toch veel leuker dan de bench die ze nu heeft. Een rattan huis in plaats van een kooi is toch veel leuker. Jammer dat er dit jaar geen VIP avond is want dan konden we met Bobbi van bobbimydoodle over de “rode” loper en zo’n huis als een van de eersten kopen.

Bobbi’s toekomstige hondenhuis van Rivièra Maison komt er dus hopelijk snel aan en kan ze nog meer genieten hier thuis. Of zoals ze bij Riviera Maison zeggen: home is where you can be you. Bobbi voelt zich hier na dik vijf weekjes al echt thuis dus voor haar geldt al echt home is where you can be you.

Bobbi kun je volgen op bobbimydoodle.nl en staat het huis volgt er vast een mooi blog.

Voor gebruik van de Riviera Maison foto is toestemming verkregen.

Dit vind je misschien ook leuk...