Gwoonvooropreis

Caravan voor deze labradoodle

Baasje en vrouwtje gaan er graag op uit, maar met mij erbij konden ze niet meer naar hun vaste favoriete plekjes. Maar wat ze nu hebben gekocht ,een huis op wielen, oftewel een caravan voor deze labradoodle en natuurlijk de baasjes. Typisch voor mijn baasjes is dan dat de caravan Hobby heet, tja je hebt een hobby of niet.

Nu zeggen de baasjes dat we er snel op uit gaan , dus binnenkort mijn eerste vakantie avonturen samen met de baasjes. De vakantie avonturen kun je hier volgen maar ook op bobbimydoodle. Er komen vast ook veel foto’s van mij in op onder en bij de Hobby caravan.

Voorlopig denk ik net als de baasjes, we love holidays, dus een caravan voor deze labradoodle Bobbi wordt vast keer op keer een supergaaf avontuur. Tuurlijk ga ik je mee laten genieten met mijn vakantieavonturen. Ik heb begrepen dat vrouwtje al twee bestemmingen heeft geboekt.

Tot snel

Poot

Bobbi

Dit vind je misschien ook leuk...