Gwoonvooropreis

De eerste Hobby caravan vakantie

De kop is eraf, de eerste Hobby caravan vakantie is een feit. Proefcamperen met onze nieuwe (tweedehandse) Hobby caravan. Ontdekken en bekijken wat er zoal komt kijken met een toercaravan. Immers anders dan bij een huur stacaravan wat we vaak tot nu deden.

Zoals menigeen wel weet hebben we sinds enkele maanden Bobbi onze labradoodle en als complicatie moesten de vakanties anders. Immers in bijna alle accomodaties die we tot nu huurden mag geen hond dus ook geen labradoodle. We moesten dus op zoek naar een alternatief. Eisen-lijst opgesteld en orienteren maar. Eerste de beste caravanhandel binnen. Ehm we hebben er 3 was de eerste reactie. Ja drie. Door corona wil iedereen een huis op wielen. Prijzen niet normaal. Ja vast normaal, maar niet voor een stel dat wil kijken of het de nieuwe manier van vakantie vieren is.

Lijst iets aangepast en zichtveld verruimd. Geslaagd uiteindelijk. Vast bed, mini badkamer met toilet, zitgroep en keuken. Valt mee toch. Dan heb je een caravan en hoe toepasselijk een Hobby. Deze week gaan we kijken hoe een en ander bevalt en wat er nog nodig is. Eerste dag blijkt al dat er een hamer mist, want hoe krijg je anders haringen in de grond voor je luifel?

De eerste hobby caravan vakantie staan we op Kijkduinpark van Roompot en er komt vast een verslag hoe het ons drietjes bevalt. Tot nu toe lijkt alles het te doen behalve de nieuwe Mini mi van Dulce Gusto. Dus koffiezetten is even een dingetje. We hebben wel gekozen voor een comfort plus plek met eigen toiletgebouwtje, wel zo makkelijk. Oja spul voor in toilet heb ik verkeerde gekocht dus morgen regelen. Met die hamer is het helemaal goedgekomen met hulp van de buren. Wordt vervolgd.

Wil je Bobbi’s avonturen lezen kijk dan vanaf morgen op Bobbimydoodle. Daar doet Bobbi zijn verslag.

Tot snel

Dit vind je misschien ook leuk...