Gwoonvoorkerst Gwoonvooropreis

De kerstmarkt voor ultiem kerstgevoel

Afgelopen jaar was het natuurlijk een drama met de kerstmarkten door Corona, maar dit jaar lijkt het er op dat de meeste beroemde kerstmarkten weer doorgaan. Wat ons betreft heb je de kerstmarkt voor ultiem kerstgevoel zeker in Duitsland met een lekker glas gluhwein en een lekker currywurst.

Zelf gaan we elk jaar een lang weekend naar Duitsland om te genieten van de duitse gemutlichkeit en kerstsfeer. De grote steden pal aan de grens laten we links liggen. Zelf zoeken we het verderop Duitsland zoals Trier, Bielefeld en Koblenz. Steden die in November lekker Duits blijven en je weinig Nederlanders tegen komt.

De kerstmarkt voor ultiem kerstgevoel kan natuurlijk ook dichterbij zijn. Zeker goed te doen voor een dagje kerstmarkt zijn bijvoorbeeld Dusseldorf, Dortmund of Oberhausen in het Ruhrgebied. Vele reisorganisaties organiseren hierheen ook dagtochten. Je kunt dan heerlijk een dagje kerst proeven en niet te hoeven reizen.

Ga je een lang weekend dan maak je ook ’s avonds de kerstmarkt mee. Het lijkt wel of iedere stedeling ’s avonds de stad intrekt om met vrienden en familie te genieten van een hapje en een gluhwein. Je krijgt van deze gezelligheid echt een superheerlijk kerstgevoel. Bijna alle restaurants zijn ’s avonds open en super gezellig. Bezoek,ook eens het plaatselijke Brauhaus voor een lekkere hap en een prima biertje.

Vorige week was het nog 100 dagen tot kerst, dit betekent wel dat je langzaam aan wel een reis, hotel, appartement of arrangement moet gaan boeken. Vergeet niet dat er heel veel Nederlanders en Belgen gaan genieten van een paar dagen erop uit in het Duitse kerstlandschap met prachtige kerstmarkten.

Ben je in een van de mooi versierde steden met prachtige kerstmarkten, stap dan ook eens een winkel van Depot binnen. Echt een superwinkel met heel veel decoratiematerialen voor jouw ultieme kerstgevoel. Helaas levert Depot nog niet via hunnwebsite naar Nederland.

Je kunt ons ook volgen op instagram en facebook

Dit vind je misschien ook leuk...