Gwoonvooropreis

De zomervakantie plannen

Het is weer tijd om de zomervakantie plannen te maken voor ons. Dit jaar wordt het namelijk anders dan de voorgaande jaren. Zoals je eerder hebt kunnen lezen hebben we een caravan gekocht om mee te gaan kamperen. We mogen namelijk met onze labradoodle Bobbi niet in onze favoriete huuraccomodatie. Toch willen we de vrijheid houden om te gaan en staan waar we willen, dus wordt het weer gewoon camperen. Dat gaan we doen op ons favoriete stekje in Platja d’Aro, namelijk camping Cala Gogo. Voor ons een soort tweede thuis, waar we tot rust kunnen komen en in optima forma kunnen genieten, van alle denkbare geneugten.

We hadden onze voorkeuren bij het plannen, de zee horen en zien, de zon maar ook schaduw kunnen vinden en goed sanitair. Verder hadden we nog wat punten na het proef camperen afgelopen jaar. De caravan voldoet nagenoeg aan onze eisen maar we laten hem nog net iets aanpassen in Maart, zodat we er nog lekkerder in kunnen verblijven. Uiteraard wordt ie dan ook nagekeken want de Hobby moet wel even 3000 kilometer mee achter de auto. Staan we dan eenmaal op Cala Gogo dan hebben we een prachtig uitzicht op onze favoriete zee. Zoals al jaren hebben we het strand op enkele minuten lopen en is bruisend Platja d’Aro op een steenworp afstand.

De zomervakantie plannen betekent dit jaar wel ook tussenstops oftewel doorreis campings vinden, want in één dag gaat deze afstand met Bobbi en caravan achter de auto niet lukken. Mocht je daarvoor een goeie plek weten horen we dat graag. Mail me dan graag op rob@ . Andere ding is nog hoe houden we Bobbi op de plek. Pen met kabel of een schapenhek rond de plek? Hoe lossen jullie dat op? Een kabel is best lastig met de stoelen en luifel etc, maar een hek weer een flink pakket om mee te nemen.

Uiteraard laten we jullie ter zijner tijd weten hoe het ons er vergaat.

Dit vind je misschien ook leuk...