Gwoonvoorkerst

Een adventskalender voor ieders smaak

Wie zoekt er niet jaarlijks naar een adventskalender om cadeau te doen aan kinderen, partner, vrienden of familieleden. Een adventskalender voor ieders smaak dat kan zeker dit jaar en je hoeft niet heel ver te zoeken. Online vind je honderden soorten. Zo vind je echt voor iedereen een voor een toepasselijke adventskalender.

Zo zijn er 2 supergave populaire Rituals adventkalenders. De duurdere kon ik alleen vinden op de website van Rituals. De goedkopere maar ook gave vond ik ook bij Bol.com. Hoe leuk is het om een van deze prachtige adventskalender te krijgen of te geven. Dat wordt 24 dagen genieten van de Rituals verrassingen. Eerder fan van de Bodyshop ook daarvan vind je adventskalenders bij Bol.

Update. Rivièra Maison komt dit jaar ook met een supergave adventskalender. Vierentwintig dagen Rivièra Maison verrassingen uitpakken en maar genieten. Wel een echte Riviera Maison prijs, maar dan heb je ook een limited edition adventskalender. Daar zit dan wel weer een cadeaubon in van 25 euro en heb je een kans op één van de tien gouden tickets van 250 euro. Dit wordt echt iets voor mijn lieverd, vierentwintig dagen haar favoriete merk openen! Klik maar eens op de foto hieronder en ontdek deze gave adventskalender, of ga naar de website van Rivièra Maison

Op zoek naar een adventskalender voor kinderen? Ook voor jouw kinderen zijn er te gekke adventkalenders van bijvoorbeeld Lego of Playmobil. Van Lego zijn er zelfs meerdere soorten zoals bijvoorbeeld Starwars maar ook Friends. Voor elk kind is er dus wel een leuke adventkalender met 24 leuke verrassingen. Vierentwintig dagen pret voor je kind.

Ook voor de snoepliefhebbers zijn er heerlijke adventskalenders zoals bijvoorbeeld van Tony Chocolonely (in 2 soorten) ,Milka en natuurlijk van Cote d’Or. Vierentwintig dagen elke dag een verwennerij. Wie wil er nu niet dagelijks een lekkere versnapering?

Zoek je zelf liever een verwenmomentje kies dan voor een thee adventskalender. Vierentwintig dagen je eigen theemoment, in een leuk doosje met daarin een lichtje met quote kaartenhouder. Is dat niet genieten in deze prachtige tijd van het jaar?

Oja vergeten we bijna je viervoeter. Ook voor de hond vind je een adventskalender met 24 lekkere snacks. Ook je trouwe viervoeter kan dus genieten tijdens de most wonderfull time of the year.

Een adventskalender voor ieders smaak is er zeker. Vind je bovenstaand geen gave adventkalender klik dan op onderstaande link en je vind pagina’s vol adventkalenders, ook van bijvoorbeeld Nivea en Pokemon

Alle adventkalenders 2021

Dit vind je misschien ook leuk...