Gwoonvoorthuis

Eye want you!

Je leest het goed: eye want you! Een andere blog dan je gewend bent. Normaal gaat het bij gwoonvoorthuis om alles voor in en rond het huis. Van gadgets en interieur tot bijvoorbeeld reizen. Zelf werk ik bij Eye Wish opticiens en blog ik als hobby en vandaar deze blog. We zoeken namelijk collega’s zoals jou.

Eye want you!, want ook bij Eye Wish opticiens zoeken we personeel voor onze winkels. Nu zul je denken dat is niks voor mij want ik heb geen ervaring. Ook dan zoeken we jou! Je hoeft geen ervaring te hebben, dat kunnen we je leren. Bij de beste en leukste opticien van Nederland zoeken we gemotiveerde enthousiaste medewerkers die de klant voorop zetten en dus super klantgericht zijn. Je adviseert wat bij de levensstijl van je klant past. Als iemand dankzij jouw advies met een nieuwe look en met een goed gevoel de winkel uitgaat, dan ben jij in je element.

Wat wij graag zien in onze verkoopadviseurs?

  • Je hebt een afgeronde opleiding mbo-opleiding in de richting verkoop, mode of retail
  • Je hebt bij voorkeur een aantal jaar ervaring als verkoopadviseur, of sales advisor in de mode-, lifestyle- of interieurbranche
  • Je hebt oog voor trends
  • Je bent flexibel en stressbestendig; geen dag bij ons is hetzelfde en jij houdt van deze dynamiek!
  • Je wil jezelf graag blijven ontwikkelen.

Wat hebben we jou te bieden:

Allereerst aandacht. Aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling, ambities en carrièremogelijkheden. Wij helpen jou om de beste in je vak te worden en om je ambities waar te maken. Wist je dat het ook mogelijk is om bijvoorbeeld een opleiding tot Opticien of Contactlensspecialist te volgen en intern door te groeien? Jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk en wij bieden je opleidingen en trainingen passend bij jou behoefte en ambitie.

Daarnaast bieden we goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden zoals:
Een bonus- en pensioenregeling.
Reiskostenvergoeding.
25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband, plus de vrij op je verjaardag dag!
Ieder jaar een gratis bril of contactlenzen.
De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen d.m.v. (interne) trainingen, cursussen en opleidingen.

Jouw toekomstige collega’s zijn professioneel, energiek, eigentijds en hebben passie voor de klant. Omdat je in een klein team werkt, zijn een goede samenwerking en collegialiteit erg belangrijk. Daarom zoeken wij altijd de juiste mix van collega’s qua kennis, ervaring, vaardigheden en persoonlijkheden.

Kijk snel op eyewishjobs.nl en solliciteer. Wellicht spreek ik je dan snel als collega in mijn team.

Gelijk contact maken? Mail Tarik onze recruiter, werkenbij(at)eyewish.com

Dit vind je misschien ook leuk...