Gwoonvoorhuisdieren

Gave regenjas voor onze Bobbi

Vandaag kwam deze gave regenjas voor onze Bobbi binnen! Yes een gave regenjas voor Bobbi, als baasjes hadden we dit besteld voor Bobbi bij de grote online chinese winkel Ali express. Dan is het altijd afwachten wat het wordt natuurlijk. We hadden al van alles bij Bobbi gemeten om de juiste maat te bestellen. Nou ik kan je vertellen, hij is echt gaaf en niet alleen om te zien, maar ook een mooie stof en hij is lekker gevoerd. Ik zeg laat de herfst maar komen, zelfs de regen wordt een feestje. Op het reclameplaatje kun je klikken dan kun jij hem ook bestellen. Hij is er in meerdere kleuren en van S tm 5XL. Deze webshop binnen Ali levert ook snel want de we hadden hem een weekje geleden besteld. Bobbi is er blij mee en voelt zich een stoere labradoodle zo.

Onder het grote reclameplaatje gaat de tekst door en showt Bobbi de regenjas zelf ook! Ze draagt 4XL. Kun je niet wachten op ook zo’n jas klik dan eerst op de reclame.

SUPREPET Pet Dogs Clothes Raincoat voor grote honden. Bobbi draagt een 4xl. Ze zijn er van s tm 5xl

Tot nu had Bobbi nog geen regenjas en dan hadden we de waterblazer nodig om Bobbi helemaal droog te blazen. Nu is de waterblazer alleen nog nodig voor de pootjes. Scheelt mooi veel tijd zodat we andere leuke dingen kunnen doen samen met Bobbi. De waterblazer blijft ze leuk vinden. Bobbi lijkt het echt leuk om als stoere labradoodle door de straat lopen in haar nieuwe regenjas. De waterblazer blijven we gebruiken om dagelijks klitten van mijn haar vacht te voorkomen. Zelf springt ze zo op de tafel om met de waterblazer geblazen te worden. Voor Bobbi hebben we onderstaande van bol.com

Maar vanaf nu is er bij regen een gave regenjas voor onze Bobbi en verder blazen we om klitten in haar vacht te voorkomen.

Dit vind je misschien ook leuk...