Gwoonvoorthuis

Geld besparen in dure tijden

Wie wil het niet geld besparen in dure tijden. Zelf vergelijk ik steeds vaker de prijzen, niet alleen van energie of brandstof maar ook van verzekeringen en de dagelijkse boodschappen. Zo hebben we al het een en ander geregeld via United Consumers als ons gas en electra maar ook de tankpas die op vele tankstations extra korting geeft hebben we via UC. Zelf zijn we erg tevreden met United Consumers en zijn ze concurrerend en hebben heldere prijzen en een goede uitleg. Ga maar eens kijken op hun website.

Alle verzekeringen loop ik met regelmaat door en vergelijk ik dan via de vergelijkingssites als Pricewise. Op die manier valt er vaak geld te besparen of het nu een autoverzekering is of eentje voor je inboedel. Vaak bekijk ik meerdere vergelijkingssites omdat er onderling ook nog wel verschil inzit. Deze sites verdienen aan het verkopen via hun, dus kan het zomaar zijn dat hetzelfde product op een andere site voordeliger is.

Geld besparen in dure tijden doe je natuurlijk het makkelijkst op je dagelijkse boodschappen. Makkelijk vergelijken kun je met de app van Reclamefolders. Die kun je zo downloaden in de Play Store of App store. Je kunt dan alle wekelijkse folders bekijken maar ook zoeken op artikel. Staat je artikel in een folder komt ie zo tevoorschijn en vind je dus de beste prijs.

Andere leuke bespaartip wordt lid van Euroclix. Kost je niks en voor elke “gelezen” e-mail verdien je Clix. In de e-mails staan altijd mooie aanbiedingen die jou geld besparen of Clix opleveren en 1000 clixs is 10 euro. Zo verdien je alleen al aan het lezen van je mail. Hoe simpel kan het zijn om stiekum geld te verdienen?

Aanbiedingen bij webshops

Laatste tip om geld te besparen in dure tijden is om eens kritisch door al je abonnementen te lopen. Heb je ze echt allemaal nodig? Lees je echt elke dag de krant of is een zaterdagabonnement of digitale versie voordeliger voor je?

veel succes met besparen in deze dure tijden.

Dit vind je misschien ook leuk...