Gwoonvoorkerst

Het is vandaag honderd dagen tot kerst

Ja je leest het goed, het is vandaag honderd dagen tot kerst. Menig tuincentrum is al hard bezig met het opbouwen van de kerstshows en die kun je binnenkort vast in overvloed aanschouwen. Wij zijn daar in tegen nog bezig met onze zomervakantie. Zo vliegen we van het ene mooie seizoen naar het andere mooie seizoen.

Het is vandaag honderd dagen tot kerst en dus langzaam maar zeker, komen ook alle nieuwe trends in de winkels en de leukste accesoires. Vandaag zag ik de santa claus trein van Rivièra Maison langskomen. Wauw zo gaaf. Zo ben ik direct nieuwsgierig naar hun hele kerstcollectie. Dat nieuws volgt vast spoedig. Komende maand gaan we vast al de eerste kerstshows bekijken en zullen je daar natuurlijk het nodige van laten zien zodat je ook voorpret zult hebben. Trends zijn zwart, olievlekeffect en insecten. Die laatste heb ik op voorhand al minder mee.

Wat ons betreft, laat het mooiste seizoen na de zomervakantie maar komen. Heerlijk de kerstmaand. We kunnen er ons nu al op verheugen. Heerlijk straks de knusheid van de kerst en de gezelligheid met familie en vrienden. Its all about Christmas! Heerlijk ons huis in kerstsferen en ultiem genieten van de gezelligheid.

Natuurlijk zijn we ook wel heel benieuwd hoe onze labradoodle pup Bobbi kerst gaat vinden en hoe ze reageert op de kerstboom en alle decoraties in huis. Gaat ze er mee spelen en aan de haal of laat ze het netjes en bewondert ze het. We gaan het zien met onze Bobbi en kerst, best spannend voor ons en pup Bobbi.

Wil je al kijken bij Rivièra Maison klik dan op onderstaande reclameblok dan sponsor je ons ook nog. Alvast bedankt!

Dit vind je misschien ook leuk...