Gwoonvoorkerst

Het jaar van de roze kerst?

Die vraag stelde ik me vandaag, wordt dit het jaar van de roze kerst? Ik liep in de plaatselijke Action en wat me direct opviel was het vele roze op hun kerstafdeling. Best verrassend, roze tussen alle traditionele kerstkleuren. Wordt dit dan een liefelijke rustige kerst?

Bij de Action hebben ze dus echt al heel veel kerstdecoraties en ook mooie voordelige kunstbomen. Je kunt werkelijk je hele huis versieren met alle kerstdecoraties van de Action. Het roze vond ik echt leuk. Ik zie mezelf al tijdens de kerst aan het kerstontbijt zitten. Roze placemat, roze servetten en een sapje in een roze bedrukt glas. Natuurlijk voor echte Action prijsjes. Zo zijn de drie “I wish you alovely Christmas” glazen slechts 1,99, de placemats 1,29 en de kerstservetten per pakje slechts 69 cent.

Heb je dan tijdens het ontbijt koude voeten trek je je happy rendier sloffen aan. Natuurlijk ook in het roze en natuurlijk voor een Action prijs. Zie je jezelf al lopen in huis op deze te leuke sloffen? Lijkt een roze kerst je leuk ga dan snel naar de Action voor de leukste spullen weg zijn.

Ander leuke decoratie die ik tegenkwam waren de te gekke notenkrakers op hobbelpaard, notenkrakers zijn hot als kerstdecoratie. Binnenkort zal ik daar ook nog een blog over maken. Bij de Action hebben ze trouwens nog veel meer notenkrakers.

Bedenk dus dit wordt het jaar van de roze kerst samen met heel veel notenkrakers. Pak je voordeel en ga naar de Action al zullen heel veel tuincentra ook lovely roze in hun assortiment hebben dit jaar.

Dit vind je misschien ook leuk...