Gwoonvoorhuisdieren

Hondenbed met zonnescherm

Ja je leest het goed een hondenbed met zonnescherm voor mij. Ik dacht even dat mijn baasjes gek geworden waren, zegt het vrouwtje als er een doos bezorgd wordt: die is voor jou Bobbi. Gaat de doos open komen er allemaal stokken uit en stukken stof. Vrouwtje zegt eerst even de handleiding lezen en dan kun je straks lekker liggen. Daarna zijn we samen aan de slag gegaan, om het hondenbed in elkaar te zetten. Of ik het vrouwtje nu echt geholpen heb weet ik niet. Leuk was het wel.

De baasjes hebben er wel goed over nagedacht, want dit bed blijkt voor de vakantie te zijn, naar Spanje. Ik kan dan als het warm is lekker luchtig van de grond liggen en tegen de zon, zit het zonnescherm er op. Het bed is gemaakt van ventilerende stof. Nu ook al best lekker koel. De baasjes willen vaker op vakantie met me zoals je eerder kon lezen op Bobbimydoodle, daarvoor hebben ze nu een caravan, waarmee we al op proef gekampeerd hebben. Dat was nog hier in het land maar voor Spanje moet er natuurlijk verkoeling komen. Daar zijn de baasjes dus al goed mee bezig.

De baasjes hebben het ZOOFARI® Hondenbed met zonnescherm via de Lidl aangeschaft. Baasjes baalden wel want daar is het bed nu in de aanbieding. Je kunt echter veel soorten hondenbedden en stretchers kopen met zonnescherm, klik maar op de reclame hieronder. Jouw baasjes hebben dus riante keuze. Mijn bed is 105 x 75 x 85cm. Best groot dus voor deze medium labradoodle.

Ik zeg kom maar op met de vakanties want het bed ligt prima. Nu nog de zon er bij. Ik heb er zin in om met de baasjes en de caravan op pad te gaan, waar dan ook naar toe. Als we maar kunnen genieten.

poot van Bobbi

Geen reacties om te tonen.

Dit vind je misschien ook leuk...