Gwoonvooropreis

Hondentent voor Bobbi?

Vandaag zijn we gaan shoppen voor onze caravanvakantie. Zoals je vorig jaar kon lezen hebben we een caravan gekocht om met onze Bobbi op vakantie te kunnen naar onze favoriete plekjes. Afgelopen september hebben we een proefvakantie gemaakt op Kijkduinpark in Den Haag. Dat beviel op zich goed, maar we misten nog de nodige spullen voor in en om de caravan. Verder hadden we een online een leuke hondentent voor Bobbi gezien.

Vandaag zijn we dus aan het shoppen geweest voor onze caravan vakanties die komen gaan en om te kijken naar een hondentent voor Bobbi. Op pad met z’n drietjes dus naar kampeerwinkel Obelink in Winterswijk om te shoppen voor de komende vakanties. Wauw dat is geen kampeerwinkel zoals we al regelmatig gezien hebben. Nee het was meer een kompleet winkelcentrum voor kampeerspullen. We hebben er echt uren gelopen om alles te vinden, al is de winkel erg logisch ingedeeld en super overzichtelijk. We hebben gelukkig bijna alles kunnen vinden dat we misten tijdens onze proefvakantie.

Maar wat ik echt gaaf was, is een opblaasbare hondentent. Op zich een ideale oplossing om je hond lekker buiten koel te laten slapen. Maar is dit echt een hondentent voor Bobbi? Bobbi is graag dicht bij ons aan de ene kant. Daarnaast is ze ook graag op zichzelf om lekker te slapen. De tent heeft een best prijskaartje om zomaar te gokken of het iets is voor onze labradoodle. Voor het geld krijg je wel een solide opblaasbare tent die nagelproof is. De Dometic K9 air is echt een tent voor honden die graag buiten zijn en goed op zichzelf kunnen zijn. Voor Bobbi is dat vooralsnog niet het geval. Wellicht iets voor als ze wat ouder en rustiger is. De tent hebben we dus nog laten liggen.

Dit vind je misschien ook leuk...