Gwoonvoorthuis

Je interieur minimalist Pied-de-poule

Je interieur minimalist Pied-de-poule dat kan nu met Rivièra Maison! Ons interieur had al redelijk wat accesoires met het karakteristieke pied-de-poule patroon. Dit van oorsprong schotse patroon geweven in wol, kom je tegenwoordig al tegen op heel veel materialen. Pied-de-poule is echt een tijdloos patroon gekarakteriseerd door onderbroken steken die het patroon laat bestaan uit een tegelvorm van abstracte vierhoekige vormen.

Dit patroon kom je nu in vele variaties tegen in de nieuwe minimalist serie meubels en accesoires van Rivièra Maison. Hoe gaaf is dit? Binnenkort gaan we dus echt ons interieur aanpassen met deze gave pied-de-poule accesoires. Ik zie de windlichten hier al binnenkort op de tafel staan. Of de abstracte nieuwe kussens combineren met de pied-de-poule kussens die al op onze banken liggen?

Nog gaver wat ons betreft is het dekbedovertrek in pied-de-poule motief. Het dekbed is er in meerdere kleuren. Hoe leuk kunnen ze het maken bij Rivièra Maison? De materialen kennende zal dit dekbedovertrek jaren lang lekker liggen en blijft het ook na vele malen wassen als nieuw.

Je interieur minimalist pied-de-poule? Bij ons in huis zullen we een heel eind komen. Binnenkort is het shoppen en ik gok op het filiaal in Laren of wordt het toch Leidschendam met de nieuwste vestiging? Al is de laatste lastig omdat Bobbi my doodle dan niet mee kan. Of dat nog voor de kerst is? Dat blijft even de vraag wat de kerstshows gaan doen en wanneer we in huis omgaan in kerstsferen. Want we kunnen natuurlijk ook niet wachten tot de kerstshows officieel beginnen.

Klik hieronder om naar de website van Rivièra Maison te gaan.

Geen reacties om te tonen.

Dit vind je misschien ook leuk...