Gwoonvooropreis

Met een Landrover er op uit

Op zoek naar een gaaf uitje kwam ik op de volgende website, waar je met een landrover er op uit kan. Bij Landrover Dream Holiday verhuren ze de iconische handgeschakelde Landrover Defender. Hoe gaaf is het om de natuur in te gaan met een Defender! De Landrover Defender is uitgerust met 2 Eezi Awn daktenten, dus je kunt met 2 tot 4 personen de natuur in. Bij de huur krijg je ook inspiratieboeken, om je uitje nog completer te maken. Zo is het nog makkelijker een leuke trip te maken. Mij lijkt dit echt een super mooie en gave er op uit beleving. Je kunt online werkelijk alles regelen om er met één van de Defenders er op uit te gaan. Super zo gemakkelijk.

Met een landrover van Landrover Dream Holiday kun je zo een weekend, midweek of langere tijd erop uit en hoef je niet op de gebaande wegen te blijven. Offroad mag niet maar wel green lane, dus wel de onverharde toegestane wegen op. Alle defenders zijn niet alleen uitgerust met 2 daktenten maar ook met een 270 graden luifel, buitenkeuken en een super complete outdoor uitrusting inclusief toilet, heerlijke bedden, bedlinnen, BBQ & hangmat. Echt aan alles is gedacht om volledig zelfstandig in de natuur te verblijven. Je hebt zelfs de mogelijkheid om een fietsendrager te huren, dus mountainbikes mee de natuur in. Landrover Dream Holiday verhuurt deze gave auto’s met outdoor beleving. Tijd voor avontuur dus. Ik zie dit echt zitten en lijkt me echt gaaf zo de natuur in te trekken.

Je kunt een van de Landrover Defenders makkelijk online boeken. Kijk dus maar eens naar de beschikbaarheid. Is het ook jouw droom om met een te gekke, super uitgeruste defenderte reizen kijk dan snel op de website. Veel plezier als je kiest voor een uitje met één van de defenders.

Foto’s komen van de website van landrover Dream Holiday

Dit vind je misschien ook leuk...