Gwoonvooropreis

Midweekje Landal Burgh Haamstede

Deze week doen we midweekje Landal Burgh Haamstede in Zeeland. We zitten op park Livingstone voor het derde op een volgende jaar. Ja heus het bevalt ons prima en denk je gelijk gesponsord, nee helaas nog niet. We kwamen hier al voor we de website in het leven hebben geroepen. Dit jaar zitten we in een tof zes persoons huisje waar honden zijn toegestaan. Immers sinds een klein jaar moet Bobbi mee kunnen op onze vakanties en uitstapjes vandaar deze keuze.

Het park is prima voor als je komt voor Zeeland, de steden en de stranden. Zoek je vertier op het park of een sub-tropisch zwemparadijs moet je niet hier zijn. De huisjes op het villapark zijn prima uitgerust, prima bedden, open haard, sauna, bubbelbad en verder van alle gemakken voorzien. Zelfs een wasmachine en droger ontbreken niet voor als je hier langer verblijft. Park Livingstone is een rustig park en je auto kan voor de deur. Broodjes dagelijks bezorgd kun je gemakkelijk regelen via de mini store. Verder is het er heerlijk rustig en ligt super centraal.

Vlot bereikbaar zijn vanaf hier Renesse, Zierikzee, Middelburg en Vlissingen en natuurlijk Neeltje Jans. De stranden van Burgh Haamstede en Renesse zijn ook in een paar minuten bereikbaar. Kortom, wat je ook wil doen of wat het weer ook is je bent zo op het strand of bij een bezienswaardigheid. Wij vermaken ons elke keer weer prima. Zeeland bied echt heel veel voor wie de provincie Zeeland wil ontdekken.

Zoals het dit jaar is, is uniek te noemen. Heerlijke temperaturen en volop zon. Een midweekje Landal Burgh Haamstede zorgt dit jaar niet alleen voor rust maar, ook al voor een redelijk zomers kleurtje. Uiteraard ontbreken de Zeeuwse bolussen niet al krijg je er elke keer weer kleffe vingers van.

Dit vind je misschien ook leuk...