Gwoonvoorthuis

Oktober is woonmaand

Oktober is woonmaand, de maand dus om gezellig bezig te zijn met je interieur. We zien natuurlijk verschillende trends. Zo blogden we afgelopen week over de minimalist serie van Rivièra Maison. Een gave minimalistische serie met daarin gave accesoires met het geweldige pied de poule patroon. Pied de poule vind je overal terug in ons landelijk ingerichte interieur, daarin voelen wij ons thuis.

Je huis moet natuurlijk je thuis zijn. Zo is bij ons nog steeds zoals gezegd landelijk de basis. Aangevuld met industrieële accesoires en pied de poule. Wij voelen ons dus echt thuis in ons huis en Bobbi onze labradoodle heeft ook zijn huiselijke plek en dito mand zodat ze zich ook echt thuis voelt. Zo is het voor ons en Bobbi warm binnenkomen.

Bij Rivièra Maison vonden we deze week ook nog een te gave warme nieuwe collectie. Winter Glamping! Hoe gaaf. Ik krijg dan gelijk een cosy vakantiegevoel en dat dan ook nog eens thuis. Nostalgisch met mooie warme materialen en dan een fantastische coffe tafel van driftwood. Aangevuld met warme en nostalgische accesoires. Hieronder enkele impressies.

Oktober is woonmaand dus op naar de woonwinkels die vaak hun beste beentje voorzetten. Ook online vind je vele leuke aanbiedingen. Klik maar eens op onderstaande adverteerders en ontdek de mooiste nieuwe woonindeeen voor jouw thuis. Veel wooninspiratie in oktober woonmaand gewenst. Wij gaan in ieder geval nog woonmaand shoppen.

Dit vind je misschien ook leuk...