Gwoonvoorthuis

Ooni Outdoor Pizza Oven

De zomer is nog steeds niet zoals we graag zouden zien zodat we ‘s-avonds heerlijk buiten kunnen genieten saampjes of met vrienden. Maar wie weet krijgen we nog een lange mooie nazomer om volop te genieten. Op mijn tocht naar outdoor cooking kwam ik de Ooni pizzaoven tegen en wauw wie wil er niet eens wat anders dan de barbeque of wil je er wel eens iets anders lekkers bij? Wil jij niet de buitenkok zijn die ook een heerlijke pizza tevoorschijn tovert voor zijn gasten. Ontdek dan nu de gave ooni outdoor pizza oven. Zo wordt buiten koken nog leuker en gezelliger. De Ooni Koda 16 werkt op gas en is speciaal ontworpen voor 16 inch Pizza’s (40cm). Je kan er ook mooi stuk vlees in grillen of een heerlijk stuk vis in bakken.

De Ooni Koda 16 combineert een opvallend ontwerp met het gemak van bakken met gas en heeft een extra brede opening. Een grote cordieriet ovensteen van 15mm dik en een innovatieve L-vormige vlam voor mooie gelijke vlammen en warmteverdeling

Zoals alle Ooni pizzaovens bereikt Ooni Koda 16 een temperatuur tot 500 ° C de enorme hitte die nodig is om in 60 seconden perfecte steenoven pizza te bakken. Opwarmen duurt een minuut of 20 dus zet hem samen aan met je houtskool barbeque en zijn ze tegelijk op temperatuur en kan een culinair feestje beginnen.

Liever een hout of houtskoolgestookte pizza oven? Met de Pizzaoven Karu van Ooni haal je de authentieke pizzabeleving naar je eigen achtertuin. De lichtgewicht en betaalbare pizzaoven zorgt voor een heerlijke pizza met knapperige korst en bodem en dat in slechts 60 seconden en dat houtgestookt!

Voor de verschillende ooni outdoor pizza oven modellen vele accesoires beschikbaar. Zo zijn er pizzaplanken te koop maar zelfs draagtassen, waarmee je je pizzaoven mee kunt nemen naar je vrienden. Hoe leuk en gemakkelijk is dat.

Dit vind je misschien ook leuk...