Gwoonvoorthuis

Soft Shape woontrend 2022

In veel Nederlandse interieurs zien we al lange tijd rechte lijnen en strakke vormen. Dan is het fijn om deze te doorbreken met vriendelijke meubels met zachte rondingen. Dat vind je nu terug in de Soft Shape woontrend 2022. Bij de woonwinkels vind je nu in de nieuwe collecties banken met glooiende contouren en haal je al snel een te gekke comfortabele eyecatcher in huis. In een hoekopstelling met een bank met losse soft shape elementen heb je al snel een bijzondere sculptuur in je woonruimte. Door organische rondingen van de bank vervolgens te herhalen in de vorm van de salontafel en het vloerkleed krijgt het hele interieur een intieme en uitnodigende uitstraling. Je maakt het helemaal af met een te gekke fauteuil.

Trendhopper | De nieuwste woontrends!

Pluche teddy, wollen velours, sheepskin stoffen en zachte bouclé geven de meubels uit de woontrend Soft Shape woontrend 2022 een nog hoger knuffelgehalte. Deze natuurlijke materialen met bijzonder diepte effect versterken de zachte rondingen en geven de meubels een bijna donzig karakter, alsof je naar de wolken kijkt. En als je gaat zitten word je omarmd door warmte en behaaglijkheid die we zeker in deze tijd wel kunnen gebruiken. Maak met deze gave nieuwe woontrend van je huis je comfortabele thuis.

Je vind de nieuwe trend onder andere bij Eijerkamp, Rivièra Maison en Trendhopper. Snel inspiratie opdoen klik dan op de banners en waarschijnlijk ga je daarna snel naar één van de winkels.

Dit vind je misschien ook leuk...