Gwoonvoorthuis

Tuinmeubels voor je thuisgevoel

Tuinmeubels voor je thuisgevoel zijn er in vele soorten en maten. Wat je stijl ook is er is altijd een tuinset om ook in je tuin maximaal te genieten. Zelf gaan we een schaduwterrasje aanleggen en daarvoor zoeken we nog een leuke loungeset en eettafelset. Tijdens ons bezoek aan Obelink voor een koele vakantie kwamen we tot onze verrassing ook een te gekke tuinmeubelafdeling tegen. Alles hebben ze daar voor je absolute tuin thuisgevoel, echt gaaf van coole tuinset tot vette barbeque. Voorlopig blijft op ons gwoonvoorthuis verlanglijstje van Obelink een leuke loungeset staan voor deze schaduwplek in onze tuin.

Wil je op chique in je tuin dan heeft Rivièra Maison ook dit seizoen een aantal te gek gave tuin lounge- en eetsets. De prijsklasse hoger dan bijvoorbeeld Obelink en Tuinmeubelshop, maar wel echt onderscheidend. Zoals je wellicht weet is Rivièra Maison een favoriet merk van Gwoonvoorthuis. We vinden dit seizoen de modulaire verona outdoor loungeset onderscheidend van alle andere loungesets. Je kunt de verona outdoorset echt aanpassen hoe je maar wil. Of je met z’n tweetjes bent of met z’n tienen je maakt hem net zo groot of klein, als je maar wil of je terras toe laat. Ga maar snel kijken

Een gaaf familiebedrijf met maar liefst 12 tuinmeubelwinkels en een gave webshop is de Tuinmeubelshop. Hier vind je ook alles voor de lekkerste zit- en hangplekken in je tuin. Hier zijn we als gwoonvoorthuis ook een mooie strakke loungeset tegengekomen die ook op ons verlanglijstje is gegaan. Een stuk strakker dan bijvoorbeeld de set van Obelink maar wellicht voor ons zongelegen terras. Zoek je een gave vuurtafel voor de koelere avonden dan hebben ze bij de Tuinmeubelshop ook volop keuze.

Voor je inspiratie tuinmeubels voor je thuisgevoel vind je hieronder een aantal van onze favorieten. Klik er op en je komt op de betreffende website.

Dit vind je misschien ook leuk...