Gwoonvoorthuis

Verbloemen en meer

Deze week zijn we langs geweest bij Arjan Bomekamp van Verbloemen in Zwaag onder de rook van Hoorn. Wat we zochten? Meer dan een gewone bos bloemen. Echt een creatieve bloemendecoratie voor in je huis. Nou dat hebben we gevonden, bij Arjan is het echt verbloemen en meer. Wat een gave creatieve bloemen winkel met echt meer. Niet alleen de mooiste boeket creaties maakt Arjan, maar je kunt er ook een te gekke Libanese meat en eat hebben met de heerlijkste Libanese gerechten.

Wie is Arjan eigenlijk?

Na jaren in het buitenland gewerkt te hebben is Arjan sinds juni 2020 weer terug op Nederlandse bodem.
Op 15 januari heeft hij zijn nieuwe winkel Verbloemen op industrieterrein Zevenhuis geopend.
Het is een fijne plek, met veel ruimte om creatief te zijn op een unieke plek. Al het leuke van wat hij gedaan heeft in de wereld staat nu in Zwaag.

Online is een weerspiegeling van de winkel. Vandaar Online en winkel. De wereld een beetje mooier maken met bloemen is zijn drive.
In de winkel maar zeker ook online zie je leuke artikelen terug vanuit de plekken waar hij gewoond en gewerkt heeft. Zowel in de winkel en online staan bloemen in de hoofdrol.
De stijl is nonchalant en heeft altijd veel beweging.

Arjan houd ervan om de bloemen echt te laten zien en niet weg te drukken tussen veel groen of takken.

Zoek je echt een speciaal boeket voor welke gelegenheid dan ook neem contact op met Arjan bij verbloemen.nl, zoek je een boeket om op te sturen voor een speciale gelegenheid ga dan naar de webshop van verbloemen en meer. Dat meer vind je ook in de webshop en is natuurlijk mee te bestellen.

Wil je jezelf of je vriendengroep laten inspireren boek dan een meet en eat bij Arjan en je hebt vast een geweldige avond vol libanese gastvrijheid en inspiratie met lekkere hapjes. Wat er ook heerlijk uit zag waren de delicatessen van Terroirs en de wijnen van Altitudes ixsir.

Kortom ga naar de website of ga langs bij Arjan in Zwaag. Er is volop parkeerruimte en makkelijk bereikbaar. Echt een bezoekje waard vinden wij!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Dit vind je misschien ook leuk...