Gwoonvoorkerst Gwoonvoorthuis

Verfris je huis met aromatherapie

Verfris je huis met aromatherapie in het nieuwe jaar na de december feestmaand en ga zen het nieuwe jaar in. Geur bepaalt in belangrijke mate hoe we ons voelen. Zo hebben we thuis al jarenlang in de woonkamer de Ibizageur van Rivièra Maison. We hebben daarbij alle twee een chill- en vakantiegevoel. We hebben er zowel de Ibiza spray van als de fragance stokjes. De spray om snel nare luchtjes de verhullen eñ de stokjes voor langdurig gebruik.

Op onze slaapkamer hebben we echter een diffuser staan met vaak de geur van lavendel voor een betere slaap. Tja je geloofd het of niet maar wij zijn er relaxter van en slapen er heerlijk op. Gebruik wel echte etherische olie. Je kunt die kopen bij bijvoorbeeld bij Holland & Barret. Wil je echt zen kopen dan is Zenful een makkelijke en goeie webshop om een goeie diffuser met goede olie te kopen. Je vind er echt heel veel geuren, voor heel veel gemoedstoestanden. Een aromatherapie werkt echt van verfrissend tot ontspannend je vind er een juiste olie voor.

Verfris je huis met aromatherapie en wordt zen in je eigen thuis. Klik op de diffuserstokjes voor de Ibiza geur van Rivièra Maison en klik zeker op de reclame van zenful voor een voor bij jou passende aromatherapie.

Dit vind je misschien ook leuk...