Gwoonvooropreis

Voor het eerst naar een Bed en Breakfast

Ja je leest het goed. Wij Rob en Nanda voor het eerst naar een Bed en Breakfast. De meeste lezers weten al dat er een vakantieprobleempje was bij ons in verband met de komst van Bobbi onze labradoodle. Naar onze favoriete plekjes konden we niet zomaar meer, omdat wat we huurden verboden was met hond.

Nanda niet zomaar gek te krijgen had 2 doelen een korte en lange termijnplanning. Over de lange termijn heb je al kunnen lezen, dat is een gave Hobby caravan geworden. In de tussenliggende tijd was er ook een Bed en Breakfast geboekt. Nanda helemaal enthousiast, want Bobbi was toegestaan en sterker nog de eigenaren bleken zelf twee labradoodles te hebben. Dat moest dus goedkomen!

Welnu de twee nachtjes zitten er bijna op en we zijn nu al helemaal enthousiast. Gisteren van Deventer naar Noordgouwe gereden. Een slordige twee en half uur. Aangekomen bij Bed en Breakfast Groenendael werden we verwelkomd door André die ons drietjes heel hartelijk ontving en alle tijd had voor de nodige uitleg. De twee labradoodles Luna en Stella maakten ook gelijk kennis met Bobbi en met z’n drietjes renden en speelden ze gelijk heerlijk in de grote tuin.

Wij de spullen uitladen en tegenwoordig hebben we meer spul mee voor Bobbi dan voor ons zelf. Settelen was eigenlijk niet nodig want de Bed en Breakfast voelde gelijk heel goed. Alles is er, vergeet dus rustig een checklist en denk alleen aan persoonlijke spullen en kleding. Woonkamer, echt gaaf en huiselijk met Nanda’s favoriet Pied de poule motief.

Badkamer top! Mooie landelijke uitstraling met stortdouche, lekkerrrr. Dan de slaapkamer. Heerlijk ruim met een gaaf opgemaakt bed. Belangrijkste natuurlijk het bed ligt ook nog eens super lekker. Goede nachtrust gegarandeerd wat ons betreft. Dan na het bedgedeelte het breakfast. Verrassend! Uitgebreid met broodjes met verschillende soorten beleg, vers fruit, eitje van de boer, yoghert en vers geperste sinasappels. Sorry als ik iets vergeet André of Astrid. Kortom buiten genieten in het Zeeuwse van een heerlijk ontbijt op een prachtige dag.

Vandaag zijn we met z’n drietjes naar Renesse geweest en heeft Bobbi het strand en de zee ontdekt. Prachtig weer en dus uren genoten met z’n drietjes op het strand. Vanavond voor de tweede avond genoten van lekker eten in Zierikzee dat op een paar minuutjes van B&B Groenendael ligt. Natuurlijk horen daar ook mosselen bij. Je bent immers in Zeeland. Vanacht nog lekker slapen en dan morgen weer terug naar thuis.

Onze conclusie. Wil je een Bed en Breakfast ontdekken? Doen. Wil je een wauw gevoel, boek dan je Bed en Breakfast bij André en Astrid die super gastvrij zijn en echt een supergave Bed en Breakfast hebben. De Groenendael vergeet je niet snel. Klik hier voor hun website om te boeken. Wat ons bertreft een echte aanrader!

Liever een hele villa boeken? Kijk dan eens bij onderstaande advertentie.

Algemeen 728x90

Dit vind je misschien ook leuk...