Gwoonvoorthuis

Wasparfum voor je kleding

Wasparfum voor je kleding wat is dat nu precies. Vorig jaar hoorde ik voor het eerst over wasparfum toen onze Bobbi de labradoodle nog niet geheel zindelijk was. De fokster gebruikte wasparfum om nare luchtjes te maskeren. Bobbi rook toen in ieder geval heerlijk als ze over de vetmat had liggen rollen met haar broertjes en zusjes. Deze week kwam ik bij onze kapper, waar het ook altijd heerlijk ruikt, begint Eit de kapper opeens over wasparfum. Daar werd ik dus even flink getriggerd. Wat is wasparfum anders dan wasverzachter met een geurtje vroeg ik hem?

Wel wasparfum voor je kleding zorgt er voor dat je met een paar druppels wasparfum je kleding langere tijd heerlijk laat geuren. Beter dan bijvoorbeeld waskorrels omdat het via het spoelsysteem van je wasmachine veel beter verdeelt wordt. Daarnaast is wasparfum veel sterker qua geur dus je hebt veel minder nodig. Eit heeft me vele geuren laten ruiken zodat we een goede indruk kregen van alle geuren. Hij heeft zelf vele verschillende merken geprobeerd en vind de wasparfum van Le Essenza di Elda het beste. Onze kapper Eit in Deventer is zo enthousiast dat hij ook verkooppunt is geworden. Woon je in Deventer of directe omgeving kun je bij hem in de Vijfhoek terecht voor deze heerlijke wasparfum of voor een supergoeie knipbeurt natuurlijk.

In eerste instantie gaan we nu de geur Zircone met Passiebloem en Bergamot proberen. Draaien maar met de wasmachine. Natuurlijk heeft niet iedereen een verkooppunt om de hoek van de geurlijn van Le Essenza di Elda. Hieronder vind je een link naar bol.com voor een heerlijk probeerpakket. Ik zeg bestellen en proberen maar! In totaal zijn er maar liefst 18 verschillende heerlijke geuren!

Hieronder een gedeelte van alle wasparfum geuren die je direct kunt kopen bij kapper Eit zowel in grote als kleine verpakking.

Dit vind je misschien ook leuk...