Gwoonvoorkerst

Wildlife in de kerstboom

Dit jaar is een van de trends voor kerst, de wildlife decoratie en dat zie je dan ook bijna in alle winkels en bij vele merken, zoals bijvoorbeeld bij Rivièra Maison en Intratuin. Kortom wildlife in de kerstboom dit jaar. Natuurlijk geeft dit een mooie stoere boom in je kerstwoning. Vorig jaar hadden we de trend al zien aankomen en hebben toen zelf een kerstboom met wildlife gecreëerd.

Vorig jaar waren er nog niet veel kerstornamenten van wildedieren te koop in de winkels. Wat we toen gedaan hebben is een box speelgoeddieren bij de Action kopen en deze zelf met een spuitbus verf gespoten tot mooie zilverkleurige ornamenten. Het zilver combineert mooi en stoer met donkerblauwe ornamenten. De donkerblauwe ornamenten hebben we vorig jaar gescoord bij het Oosterik in Denekammp en ze combineren echt mooi en stoer met de zilverkleurige wilde dieren.

Ren je nu ook naar de Action om zelf je wildlifeboom te creëren, neem dan gelijk een doos mee om daarin je gekozen dieren te spuiten en doe het natuurlijk buiten. Zo zit niet alles onder de zilververf en adem je ook niks in als je natuurlijk op de juiste plek staat. Je hebt dan in iedergeval veel ornamenten voor relatief weinig geld. Wil je niet knutselen kijk dan eens bij Rivièra Maison bij de kerst, verder heeft Kurt S Adler heel veel gave ornamenten en is te vinden bij Oosterik en Intratuin.

Kortom ga voor wildlife in de kerstboom.

Dit vind je misschien ook leuk...