Gwoonvoorkerst Gwoonvoorthuis

Winterbarbeque met een vuurschaal

Hoe gaaf is het om ‘s-winters buiten te barbequeen. Nog leuker is een winterbarbeque met een vuurschaal. Nu kwamen we echt een supergave vuurschaal tegen van Bonfeu. De Bonbiza is gemaakt van cortenstaal, maar is er ook in andere materialen. Gezellig bij elkaar zijn, vuurschaal aan en gerechtjes klaarmaken op de bakplaat. De bakplaat heeft een doorsnede van maar liefst 80 cm, dus onder het genot van een drankje kun je met je familie en vrienden allerlei lekkers bereiden op de bakplaat of enkel genieten van de warmte van de vuurschaal.

Met de BonBiza heb je een bijzonder en veelzijdige “barbeque” in huis. De 6 mm dikke bakplaat die op de vuurschaal Ø 80 cm ligt, is uitermate geschikt als kook- en bakoppervlak. De hitte straalt vanuit het midden van de vuurschaal geleidelijk uit naar de rand van de bakplaat, waardoor deze ene bakplaat meerdere baktemperaturen heeft en daarmee dus geschikt is voor allerlei toepassingen, zoals bijvoorbeeld het grillen van vlees, het koken van groenten of het roken van vis.

Ik zeg laat het kerstseizoen maar komen. Gluhweintje, hapje en de warmte van een mooi vuur in een toffe vuurschaal. De Bonfeu is niet direct een cadeau voor onder de kerstboom. Heb je die cadeau’s uitgepakt van onder de boom, dan ga je deze kerst naar buiten waar je Bonfeu heerlijk brand en het middelpunt is van de kerstgezelligheid.

Winterbarbeque met een vuurschaal is dus echt voor mensen die van outdoor gezelligheid houden. De Bonfeu vind je onder andere bij onderstaande reclame onder vuurschaal.

Dit vind je misschien ook leuk...